ΑΕΚ – ΜΑΡΣΕΙΓ Live Streaming

ΑΕΚ – ΜΑΡΣΕΙΓ Live Streaming

ΑΕΚ – ΜΑΡΣΕΙΓ Live Streaming

Μάχη στην «Αγιά Σοφιά» για την ΑΕΚ! Μεγάλο παιχνίδι για την Ενωση, που υποδέχεται τη Μαρσέιγ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (22:00). Πολλές οι ιδιαιτερότητες της αποψινής αναμέτρησης για τις δυο ομάδες, με τους «κιτρινόμαυρους» να αναζητούν την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών.

 

Από «χοντρή» γκέλα στην Καισαριανή και στο ματς πρωταθλήματος με την Κηφισιά προέρχεται η ΑΕΚ, που αναζητά αντίδραση στο Europa League. Κάτι παραπάνω από κρίσιμο το αποψινό ματς για τους «κιτρινόμαυρους», που γνώρισαν την ήττα και την περασμένη αγωνιστική της διοργάνωσης. Η Ενωση δεν τα κατάφερε στο Βελοντρόμ, κόντρα στη Μαρσέιγ και απόψε θέλει να πάρει… εκδίκηση. Σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε κατάμεστο γήπεδο, αλλά και σε άριστο κλίμα, λόγω και των εξαιρετικών σχέσεων που έχουν οι οπαδοί των δυο ομάδων. Στη 2η θέση του ομίλου, με 4 πόντους σε 3 αγωνιστικές η Ενωση που ψάχνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει σχεδόν όλα τα… όπλα του στη φαρέτρα. Ξανά στις επάλξεις ο Λιβάι Γκαρσία, αμφίβολος ο Λάζαρος Ρότα, ενώ από το ματς θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

 

Από την άλλη η Μαρσέιγ έρχεται στην «Αγιά Σοφιά» για αποτέλεσμα πρόκρισης. Με… αέρα από τον αγώνα του Βελοντρόμ, οι Μασσαλοί θα προσπαθήσουν να κάνουν τη «ζημιά» στην ΑΕΚ. Βέβαια, δεν έλειψε και το στραβοπάτημα για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, που έμεινε στο 0-0 με τη Λιλ για τη Ligue 1. Στην 1η θέση του ομίλου με 5 πόντους έχουν σκαρφαλώσει πλέον οι φιλοξενούμενοι, που θέλουν να φτάσουν μακριά στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ιταλό προπονητή των Μασσαλών ενόψει της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ρονζιέ, Ομπαμεγιάνγκ και Ουναχί.

 

ΑΕΚ – ΜΑΡΣΕΙΓ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ