Μαρτίνεθ: «Χάσαμε το ματς στις λεπτομέρειες, κάναμε θαρραλέα εμφάνιση»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε το ματς στις λεπτομέρειες, κάναμε θαρραλέα εμφάνιση»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Γουέστ Χαμ με 1-0, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες όπου χάθηκε ο αγώνας, ενώ στάθηκε στη θαρραλέα εμφάνιση που έκανε η ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 στο «Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου» από τη Γουέστ Χαμ με 1-0 με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τονίζει στις δηλώσεις του πως ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε επίσης στο γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν μία θαρραλέα εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Conference League: Με 4 ελληνικές ομάδες στις 24; (vids)

Αναλυτικά όσα είπε:

Το σχόλιο για τον αγώνα: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ισορροπημένο. Θέλαμε και οι δύο ομάδες να σκοράρουν, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη στις λεπτομέρειες.

Εμείς ήμασταν άτυχοι με το δοκάρι να μας στερεί την ισοφάριση. Είμαι υπερήφανοι με την εμφάνιση μας, αλλά απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα».

Για το πόσο ανταγωνιστικός ήταν ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γουέστ Χαμ: «Ο Ολυμπιακός θέλει να κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη αντίπαλο. Κάναμε μία πολύ καλή και θαρραλέα εμφάνιση. Θέλαμε να κερδίσουμε και γι’ αυτό απογοητευόμαστε για το τελικό αποτέλεσμα».

Για την τρίτη θέση στον όμιλο: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ύστερα να δούμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Όλα μπορεί να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως θα ανταμειφθούμε στην πορεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ