Έτοιμος και ο Γιόβετιτς για Μπάτσκα Τόπολα

Έτοιμος και ο Γιόβετιτς για Μπάτσκα Τόπολα

Ο Στέβαν Γιόβετιτς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα, στο πλαίσιο της 6ης, και τελευταίας, αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δουλεύει συνεχώς με τους ποδοσφαιριστές του για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι με τους Σέρβους, βλέποντας σιγά-σιγά τις επιλογές του να πληθαίνουν αφού οι τραυματίες επιστρέφουν και μπορεί πια να καταστρώνει τα πλάνα του με μεγαλύτερη άνεση.

Τελευταίος στη λίστα προστέθηκε ο Στέβαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι έχει τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή για να τον χρησιμοποιήσει αν και εφόσον το κρίνει απαραίτητο.

Η επιστροφή του έμπειρου φορ έρχεται να προστεθεί σε αυτή του Ντάνιελ Ποντένσε. Ο εκρηκτικός εξτρέμ γυμνάζεται κανονικά εδώ και μέρες, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι με τους Σέρβους.

Οι μόνες απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Καρβαλιάλ είναι αυτές των Φρέιρε, Πορόζο, Σκάρπα που είναι τραυματίες. Την ίδια ώρα, ο 58χρονος προπονητής φαίνεται να απορεί με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς από την στιγμή που βρέθηκε στη χώρα μας έχει γίνει η αποχή των διαιτητών, αλλά και η επιβολή κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς και παιχνίδια πρωταθλήματος των ελληνικών ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ