ΑΕΚ: Χωρίς Αραούχο στο Άμστερνταμ για τον «τελικό» με τον Άγιαξ

ΑΕΚ: Χωρίς Αραούχο στο Άμστερνταμ για τον «τελικό» με τον Άγιαξ

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Ολλανδία, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην ανακοινώνει την αποστολή της Ένωσης.

Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει σήμερα, Τετάρτη (13/12) με προορισμό την Ολλανδία για να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στον τελευταίο αγώνα της Ένωσης στους ομίλους του Europa League, ο οποίος έχει τον χαρακτήρα τελικού.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν να διαχειριστούν αρκετά προβλήματα, με τον προπονητή της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, να μην ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα κόντρα στους Ολλανδούς.

Διαβάστε επίσης: Μάβερικς – Λέικερς 127-125: Νίκη του Ντόνσιτς απέναντι σε ΛεΜπρόν και Ντέιβις (vid)

Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σέρχιο Αραούχο, αφού ο αρχηγός της Ένωσης δεν κατάφερε να πάρει μέρος στη χθεσινή προπόνηση και τέθηκε νοκ-άουτ για το παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα. Επίσης, εκτός πλάνων του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται ο τραυματίας Τσίτσαν Στάνκοβιτς, αλλά και ο τιμωρημένος Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Τέλος, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Κάλενς και Φαν Φέερτ.

Στα θετικά νέα για την ΑΕΚ, την αποστολή ακολούθησε ο Γενς Γιόνσον ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας. Ακόμα, έτοιμος να παίξει βασικός είναι και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς για την επίθεση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία στην «Amsterdam Arena» απέναντι στον Άγιαξ προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ