Ποντένσε: «Παίξαμε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά»

Ποντένσε: «Παίξαμε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά»

Μετά το τέλος της νικηφόρας επικράτησης του Ολυμπιακού επί της Τόπολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής των ερυθρόλευκων με δύο γκολ, Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του και στάθηκε στην αυτοπεποίθηση, αλλά και την σιγουριά που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι τους. 

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έπρεπε κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα και με 5-2 επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί παίρνοντας έτσι την πρόκριση για το top24 του Europa Conference League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο μεγάλος πρωταγωνιστής των ερυθρόλευκων με δύο γκολ, Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του και στάθηκε στην αυτοπεποίθηση, αλλά και την σιγουριά που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι τους.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην κλήρωση της Δευτέρας

Αναλυτικά: «Δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι υπάρχει διαφορά στις δύο ομάδες. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση. Όταν η ομάδα αισθάνεται αυτοπεποίθηση και άνετα στο παιχνίδι βγαίνουν και περισσότερες ευκαιρίες στο γήπεδο. Αυτό συνέβη και σήμερα. Παίξαμε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ