Τελικά το «Καραϊσκάκης» ήταν το πρόβλημα: 800 οπαδοί της Χάιφα στη Λεωφόρο, όταν σε όλη την Ευρώπη οι ομάδες του Ισραήλ παίζουν «κεκλεισμένων»

Τελικά το «Καραϊσκάκης» ήταν το πρόβλημα: 800 οπαδοί της Χάιφα στη Λεωφόρο, όταν σε όλη την Ευρώπη οι ομάδες του Ισραήλ παίζουν «κεκλεισμένων»

Χαμένοι στη… μετάφραση των Κυβερνητικών μέτρων. Και όντως αυτά δεν έχουν ξαναγίνει πουθενά…

Χάσαμε τη μπάλα… stop. Και μαζί χάσαμε και την επαφή με τη πραγματικότητα, μέσα από την ιστορική απόφαση της Κυβέρνησης αφενός να τιμωρήσει με «κεκλεισμένων των θυρών» μια ελληνική ομάδα και μάλιστα τον Ολυμπιακό που (μαζί με τον ΠΑΟΚ) κράτησε απόψε ανοιχτή την πόρτα της Ευρώπης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφετέρου να… δημιουργήσει νέο δεδικασμένο για τους φιλάθλους του Ισραήλ.

Οκτακόσιοι ήταν απόψε στο πλευρό της Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο σε μια νύχτα μάλιστα που πανηγύρισαν και μια μεγάλη πρόκριση πλάι στην ομάδα τους. Μόνο που αυτό είναι το λιγότερο. Διότι ως γνωστόν με όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στο Ισραήλ και την Λωρίδα της Γάζας, οι ομάδες του Ισραήλ περνούν μεγάλη ταλαιπωρία στα κύπελλα Ευρώπης παίζοντας σε «ουδέτερα» γήπεδα.

Και βέβαια τα ματς τους γίνονται παντού κεκλεισμένων των θυρών: Μπορεί κάποιος ας πούμε να θυμηθεί τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Euroleague ως παράδειγμα. Ενώ λοιπόν οι Ισραηλινοί παίζουν παντού «κεκλεισμένων των θυρών» υπο των φόβο των αντιδράσεων (και των συγκεντρώσεων ανά την Ευρώπη, υπέρ της Παλαιστίνης), απόψε στην Ελλάδα είχαν 800 θεατές χάρη στην απόφαση της ελληνικής Κυβέρνησης.

Και μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα έπαιξε «κεκλεισμένων των θυρών» ο Ολυμπιακός! Και έμειναν έξω οι χιλιάδες φίλαθλοι του (20.000 διαρκείας είναι αυτά). Και έμειναν και οι λίγοι 70-80 της Μπάτσκα Τοπόλα. Γιατί; Διότι έτσι έκρινε σκόπιμο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Τα λόγια είναι περιττά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ