Φενέρμπαχτσε – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2: Πέρασαν και από την Πόλη οι Βάσκοι και παραμένουν πρώτοι

Φενέρμπαχτσε – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2: Πέρασαν και από την Πόλη οι Βάσκοι και παραμένουν πρώτοι

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πέρασε με 2-0 από την έδρα της Φενέρμπαχτσε και παρέμεινε στην κορφή της βαθμολογίας του Europa League.

Δεν σταματάει πουθενά η Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να περνάει νικηφόρα και από την έδρα της Φενέρμπαχτσε, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League, με 2-0, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής για τους Βάσκους ο Ινιάκι Γουίλιαμς που πέτυχε δύο γκολ, το ένα… ευγενική χορηγία του Αϊκαντίν, με τη Φενέρ του Ζοσέ Μουρίνιο να μένει στους 8 βαθμούς, συνεχίζοντας να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: Νέιθαν Μενσά: Αυτός είναι ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε (vids)

Μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα, ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού υπέπεσε σε τραγικό λάθος, με τον Γουίλιαμς να το εκμεταλλεύεται και να σκοράρει για το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους, με την Μπιλμπάο να τους τιμωρεί.

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς σκόραρε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τρομερό σουτ στην κλειστή γωνία του Λιβάκοβιτς από πλάγια θέση, για το 0-2, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του ματς.

Η βαθμολογία:

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ