Ο 19χρονος Στεργιάκης έκανε ευρωπαϊκό ντεμπούτο

Ο 19χρονος Στεργιάκης έκανε ευρωπαϊκό ντεμπούτο

Ο 19χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, Αντώνης Στεργιάκης, πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στην πρόκριση της Σλάβια Σόφιας επί της Ίλβες.

Η βουλγαρική Σλάβια Σόφιας κέρδισε τη φινλανδική Ίλβες και προκρίθηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, έχοντας ως βασικό τερματοφύλακα τον 19χρονο Έλληνα, Αντώνη Στεργιάκη, ο οποίος προ εβδομάδων βρέθηκε μια «ανάσα» από τον Ολυμπιακό, αλλά εντέλει η μεταγραφή του «ναυάγησε».

Ο Στεργιάκης έκανε ντεμπούτο στα 19 χρόνια του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ ήταν ο μοναδικός εκ των 14 ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε η Σλάβια στην αναμέτρηση, ο οποίος δεν είχε καταγωγή από τη Βουλγαρία. Στο πρώτο ματς ο νεαρός αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και δεν αγωνίστηκε, με την ομάδα του τότε να επικρατεί με 1-0 και σήμερα (19/07) με 2-1. Στην επόμενη φάση η βουλγαρική ομάδα θα αντιμετωπίσει την κροατική Χάιντουκ Σπλιτ.

Όσο για το γκολ που δέχθηκε ο 19χρονος πρώην γκολκίπερ του Άρη, δεν φέρει παρά ελάχιστη ευθύνη, αφού η εκτέλεση του αντίπαλου επιθετικού ήταν εξαιρετική.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ