Κόβαλτσουκ: «Σοκ η κατάληξη, 55-45 οι πιθανότητες υπέρ μας»

Κόβαλτσουκ: «Σοκ η κατάληξη, 55-45 οι πιθανότητες υπέρ μας»

Ο προπονητής της Ντιναμό Μπρεστ ήταν σοκαρισμένος από την τελική έκβαση του αγώνα. Παρόλα αυτά θεωρεί φαβορί την ομάδα του για την υπόθεση πρόκριση.

Ο Σεργκέι Κόβαλτσουκ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση στη συνέντευξη τύπου και πιστεύει ότι οι πιθανότητες πλέον είναι 55-45 υπέρ της ομάδας του, παρά το σοκαριστικό φινάλε του αγώνα.

Αρχικά ο προπονητής της Μπρεστ είπε: «Όλα εξελίσσονταν τέλεια για 75 λεπτά, αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα αυτή την κατάληξη. Δεν θέλαμε αυτό το σκορ. Όλα θα κριθούν στην Ελλάδα στο δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι όλη η ομάδα έπαιξε με καρδιά και σαν να ήταν ένας. Βέβαια, δεν περιμέναμε αυτό το σκορ. Με το ρυθμό που είχαμε πιάσει ήταν σοκ για εμάς αυτή η εξέλιξη και αυτό το αποτέλεσμα. Αν δεν πετύχαινε ο Ατρόμητος το πρώτο γκολ, δεν θα υπήρχε αυτή η διαφορά. Τότε το παιχνίδι πήγε στην τεχνική και εκεί ο Ατρόμητος είχε πλεονέκτημα. Ο Ατρόμητος σε αυτό το σκέλος είναι καλύτερος. Είχαμε προετοιμαστεί και για το καλό σκέλος του Ατρόμητου, αλλά αποδειχθήκαμε πολύ νευρικοί»

Για τον Παβλιτσένκο, με λάθος του οποίου ξαναμπήκε στο παιχνίδι, είπε: «Όλη η ομάδα στηρίζει τον τερματοφύλακά μας, τον Παβλιτσένκο. Πιστεύουμε ότι έτσι κι αλλιώς θα βελτιωθεί».

Ενώ για τις πιθανότητες πρόκρισης δήλωσε: «Οι πιθανότητες είναι υπέρ μας 55-45, επειδή νικήσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ