«Πλεονέκτημα για ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου έναντι του Φράι»

«Πλεονέκτημα για ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου έναντι του Φράι»

Ο Νίκος Αλεβάντας μίλησε για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία και το αβαντάζ του Δικέφαλου λόγω του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Νίκος Αλαβάντας θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει τη σημερινή (1/8) ρεβάνς με τη Βασιλεία σαν να ήταν 0-0 το πρώτο ματς στην Τούμπα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου μίλησε στο «Metropolis» και σχολίασε διάφορα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Για το δίλημμα ποιος να ξεκινήσει βασικός αριστερά, ο Ελ Καντουρί ή ο Λέο Ζαμπά είπε: «Κατά τη γνώμη μου πρέπει να παίξει ο Ζαμπά. Από τη στιγμή που λέμε ότι πάμε να χτυπήσουμε στην κόντρα, πρέπει να παίξει ο Ζαμπά που είναι γρήγορος και μπορεί να κάνει ζημιά στην άμυνα. Ναι μεν, ο Ελ Καντουρί μπορεί να κρατήσει τη μπάλα και δώσει ανάσες, όμως, αν θες να παίξεις στην κόντρα βάζεις γρήγορο παίκτη.

Ο Λημνιός μπορεί κι αυτός από τα δεξιά να δώσει ταχύτητα. Εξαρτάται πώς θα το σκεφτεί ο προπονητής. Ο Καντουρί δίνει περισσότερη εμπειρία, όμως το 2-1 είναι δύσκολο σκορ. Πρέπει να μπει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι σαν το σκορ του πρώτου αγώνα να ήταν 0-0. Ίσως και το 0-0 να ήταν καλύτερο σκορ από το 2-1. Αν πάει με σκοπό να κρατήσει το σκορ, μπορεί με μια στραβοκλωτσιά να δεχτεί το γκολ και να αποκλειστεί. Πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ στα ίσια, διότι η Βασιλεία δεν είναι στα καλά της και ο ΠΑΟΚ μπορεί να την περάσει».

Για το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Ουάρντα: «Ο Ουάρντα είναι πολύ καλός παίκτης, όμως, είναι άναρχος. Δεν μπορεί να παίξει σε μια συγκεκριμένη θέση. Τον είδαμε και στο ματς που έπαιξε ως αλλαγή. Δεν είχε σταθερή θέση και πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου δεν το θέλει αυτό. Αν θέλει να παίξει με τον Ουάρντα πρέπει να τον βάλει ως ελεύθερο, διότι ο Ουάρντα δεν μπαίνει σε καλούπια. Ας τον αφήσει ελεύθερο να δημιουργήσει, να κάνει ρήγματα. Όμως ο προπονητής πρέπει να βρει κάποιον να τον καλύπτει».

Για το αν το ματς με τη Βασιλεία θα κριθεί στην τακτική ή τις προσωπικές μονομαχίες: «Θα κριθεί σε μεγάλο ποσοστό από το στήσιμο του προπονητή. Από το αν θα παίξει ανοιχτά ή κλειστά, από το αν χτυπήσει το παιχνίδια στα ίσια. Είναι θέμα προπονητή. Ο Φράι είναι άπειρος, ο Λουτσέσκου έχει την εμπειρία και υπερτερεί έναντί του. Από εκεί και πέρα θα τα δούμε όλα στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ