Παντελίδης: «Κατέθεσαν την ψυχή τους, αυτοί που αδικούνται είμαστε εμείς»

Παντελίδης: «Κατέθεσαν την ψυχή τους, αυτοί που αδικούνται είμαστε εμείς»

Ο προπονητής του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, στάθηκε στην κατάθεση ψυχής που έκαναν οι παίκτες του ενώ έπαιζαν με 10 παίκτες και επανέλαβε ότι το αποτέλεσμα τους αδικεί

Ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 του Αστέρα Τρίπολης με τη Χιμπέρνιαν επανέλαβε ότι ήταν άδικο το σκορ για την ομάδα του, ενώ έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του που έκαναν κατάθεση ψυχής!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Αστέρα:

«Από εκεί που θα ξεκινήσω και που θα τελειώσω, είναι στο να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί στο β’ μέρος έκαναν μια προσπάθεια συγκινητική. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα συμπληρώσαμε ένα μήνα δουλειάς. Κατέθεσαν την ψυχή τους και πιστεύω ότι με τόσες ευκαιρίες, αυτοί που αδικούνται είμαστε εμείς.

Ήμασταν καταπληκτικοί στο α’ μέρος του αγώνα της Σκωτίας και στο β’ μέρος του δεύτερου αγώνα. Αυτό γίνεται όταν δεν στέλνεις τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Αστέρας αν δεν ενισχυθεί σε ορισμένες θέσεις… Δεν μπορεί να είναι αυτή η ομάδα. Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις, επιβάλλεται. Μη μπερδεύεστε, τα παιδιά σήμερα κατέθεσαν ψυχή. Δεν είναι έτσι το πρωτάθλημα. Μην… κοιμηθούμε με αυτή την εμφάνιση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ