Βούκοβιτς : «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Λουκέρνη»

Βούκοβιτς : «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Λουκέρνη»

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τις μάχες με τη Λουκέρνη και πως με τη βοήθεια του κόσμου του θα κάνει το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Europa League.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με τη Λεγκανές στην κάμερα της NOVA κι αναφέρθηκε τόσο στο φιλικό με την ισπανική ομάδα, αλλά και στις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Σέρβος αμυντικών των Πειραιωτών τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τα παιχνίδια με τους Ελβετούς, ενώ με τη βοήθεια του κόσμου των ερυθρόλευκων ο Ολυμπιακός θα κάνει και το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ακόμα ο Βούκοβιτς μίλησε για την έως τώρα παρουσία του στα φιλικά και την προετοιμασία, αλλά για όσα πέρασε την περσινή σεζόν λέγοντας πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στη φετινή χρονιά και έχει ξεχάσει ότι έγινε πέρσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βούκοβιτς:

Για το ματς με τη Λεγκανές: «Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, δείξαμε ποιότητα, δείξαμε πως η ομάδα μας είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Λουκέρνη. Θεωρώ πως μέσα στο γήπεδο μας με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση και το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Europa League».

Για την πολύ καλή παρουσία του στην προετοιμασία: «Φυσικά ξέχασα ότι πέρασα την περασμένη σεζόν. Ότι έγινε έγινε, από εδώ και πέρα είμαι επικεντρωμένος στη φετινή σεζόν και θα συγκεντρωθώ για να δώσω το μάξιμουμ, πρώτα για να πάρουμε το πρωτάθλημα και έπειτα για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ