Η επιμονή του Μαρτίνς, ο Νάτχο που πήγε Ρέντη και η δουλειά στις στατικές φάσεις

Η επιμονή του Μαρτίνς, ο Νάτχο που πήγε Ρέντη και η δουλειά στις στατικές φάσεις

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζητά πίεση στην άμυνα της Λουκέρνης από το πρώτο λεπτό. Που εστίασε στις προπονήσεις, οι οδηγίες για την επιθετική ανάπτυξη και οι εντολές στους στόπερ για τις στατικές φάσεις. Ο Νάτχο πήγε Ρέντη χθες το απόγευμα και ξεκίνησε δουλειά.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Λουκέρνη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται στην «μάχη» με στόχο να κάνουν βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι πειραιώτες θέλουν μια νίκη με «καθαρό» σκορ και ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού, στις τελευταίες προπονήσεις στο Ρέντη.

Ο Πορτογάλος αφιέρωσε πολλές ώρες στην τακτική. Τακτική που είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του, καθώς ο 48χρονος τεχνικός θεωρεί πως η Λουκέρνη έχει αμυντικές αδυναμίες. Έχει αμυντικά «θέματα» τα οποία θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός.

Επέμεινε λοιπόν ο προπονητής του Ολυμπιακού στις τελευταίες προπονήσεις, στον τρόπο ανάπτυξης των ερυθρόλευκων. Και είναι γεγονός ότι έδωσε βαρύτητα τόσο στην κυκλοφορία της μπάλας από τον άξονα, με κύριο εκφραστή των προσπαθειών τον Φορτούνη όσο και από τα δύο άκρα με Χριστοδουλόπουλο – Ποντένσε.

Ο Μαρτίνς έχει παρακολουθήσει όλα τα ματς που έχει δώσει το καλοκαίρι η Λουκέρνη. Εκτιμά πως ο Ολυμπιακός πρέπει ν’ ασκήσει πίεση στην άμυνα της ελβετικής ομάδας από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και γι’ αυτό τον λόγο επιμένει στο Ρέντη, ζητώντας από τους παίκτες του να πιέσουν τους Ελβετούς.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος προπονητής δούλεψε πολύ χθες και στις στατικές φάσεις. Οι ερυθρόλευκοι εκτέλεσαν πολλά κόρνερ και φάουλ με γεμίσματα στην περιοχή. Ο Μαρτίνς έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του για τον τρόπο που θέλει να κινούνται στην περιοχή και ειδικά στους δύο στόπερ, Μιράντα και Βούκοβιτς.

Είναι λογικό να ζητά καλά χτυπήματα στα κόρνερ και στα φάουλ ο Μαρτίνς, γιατί ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει γκολ από στατικές φάσεις. Και το κυριότερο, έχει παίκτες όπως ο Χριστοδουλόπουλος και ο Φορτούνης που μπορούν να κάνουν την διαφορά με τις καλές εκτελέσεις τους.

Πήγε Ρέντη χθες το απόγευμα ο Νάτχο

Σε ότι αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπίμπαρς Νάτχο ο Ισραηλινός δηλώθηκε από τους ερυθρόλευκους στην ευρωπαϊκή λίστα παίρνοντας την θέση του Στέφανου Ευαγγέλου. Ο διεθνής μέσος της ομάδας του Πειραιά πήγε μάλιστα χθες το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Σήμερα έκανε μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και θα κάνει και πάλι ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα στο Ρέντη ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να είναι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Νάτχο μιλούσε και χθες με τα καλύτερα λόγια για τις πρώτες του στιγμές στον Ολυμπιακό εκφράζοντας μάλιστα τον ενθουσιασμό του για το προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ