Σειρήνες πολέμου και αναβολή στο ματς του ΑΠΟΕΛ

Σειρήνες πολέμου και αναβολή στο ματς του ΑΠΟΕΛ

Σειρήνες πολέμου έχουν ηχήσει στο Ισραήλ με πυραυλικές επιθέσεις από Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους σε απόσταση μισής ώρας από το ξενοδοχείο της αποστολής του ΑΠΟΕΛ

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο Ισραήλ από χθες, με την κατάσταση να είναι τεταμένη στην περιοχή ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους κάτι που οδήγησε την UEFA να αναβάλλει τον αγώνα της Κυπριακής ομάδας με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Οι σειρήνες πολέμου στην περιοχή έχουν ηχήσει με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν πυραύλους από το χτεσινό βράδυ. Το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Κυπριακής ομάδας βρίσκεται σε απόσταση μισής ώρας από την εμπόλεμη ζώνη. Μάλιστα η αποστολή του ΑΠΟΕΛ κατέφυγε στο υπόγειο του ξενοδοχείου προληπτικά και κατόπιν διεξοδικού ελέγχου από τους υπεύθυνους και εν συνεχεία άπαντες επέστρεψαν στα δωμάτια τους.

Με «τιτίβισμα» στο twitter, ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε ότι κανένα μέλος της αποστολής δε διατρέχει κίνδυνο. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Προς αποφυγή οποιασδήποτε ανησυχίας μεταφέρουμε ότι κανένα μέλος της αποστολής δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Έχουμε επικοινωνήσει με την UEFA και αναμένουμε ενημέρωση σε ότι αφορά στον σημερινό αγώνα. Αμέσως μόλις έχουμε εξέλιξη θα ενημερώσουμε άμεσα».  Η UEFA είναι ενήμερη για την κατάσταση και διέταξε να αναβληθεί το ματς.

Η ανακοίνωση του Ισραηλινού στρατού χθες βράδυ ανέφερε: «Περίπου 70 ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας προς την ισραηλινή επικράτεια έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ