Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λουκέρνη

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λουκέρνη

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε βίντεο στους παίκτες του, ανέλυσε την τακτική του αγώνα με τη Λουκέρνη και τους ανακοίνωσε την 11άδα του αποψινού αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με τη Λουκέρνη και ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε τις τελευταίες… πινελιές στην προετοιμασία των Ερυθρόλευκων, ενόψει του πρώτου φετινού επίσημου αγώνα. Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η προβολή του βίντεο που είχαν ετοιμάσει ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες στους ποδοσφαιριστές.

Ο Μαρτίνς εξήγησε τον τρόπο που παίζει η Λουκέρνη και κυρίως στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την ελβετική ομάδα. Καθώς όπως ανέφερε, η απόδοση των Πειραιωτών θα είναι αυτή που θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Κάτι πο σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει στο παιχνίδι και να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό, αλλά και να αναδείξει τη δεδομένη ποιοτική του ανωτερότητα.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του και για την 11άδα που θα παρατάξει σε λίγη ώρα στον αγωνιστικό χώρο του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ενδεκάδα που δεν έχει καμία αλλαγή σε σχέση με εκείνη κόντρα στη Λεγκανές, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει σχετικά to10.gr από την αρχή της εβδομάδας.

Ετσι, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τον αγώνα με τη Λουκέρνη με σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Ανδρέα Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, τους Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκα στην άμυνα, τους Καμαρά, Μπουχαλάκη στον άξονα, και τους Ποντένσε, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο πίσω από τον Γκερέρο, που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ για την ενδεκάδα: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ