Σπάρτακς Γιουρμάλα – Σούντουβα 0-1

Σπάρτακς Γιουρμάλα – Σούντουβα 0-1

Η Σούντουβα επικράτησε εκτός έδρας και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Σέλτικ – ΑΕΚ.

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Europa League έκανε η Σούντουβα, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Σπάρτακς Γιουρμάλα με 1-0. Θυμίζουμε ότι είναι το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της ομάδας που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι της ΑΕΚ με τη Σέλτικ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης στο 6’ με τον Σισίλια, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αντέδρασε σωστά στο πλασέ του και κράτησε το μηδέν.

Στο 15’ η Σπάρτακς Γιουρμάλα απείλησε με τον Βισνιακόβιτς, όμως, δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο,τι δεν κατάφερε ο Σισίλια στο 6’ το έκανε ο Γκιγιέρμε Φίνκλερ στο 52’. Ο άσος της Σούντουβα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και οδήγησε την ομάδα του σε μια υπερπολύτιμη νίκη, με την οποία έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ