Γκερέρο : «Ωραίο που δώσαμε χαρά στον κόσμο»

Γκερέρο : «Ωραίο που δώσαμε χαρά στον κόσμο»

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο εξέφρασε τον ενθουσιασμό του με το φινάλε του ματς με τη Λουκέρνη., καθώς οι Πειραιώτες κατάφεραν να προσφέρουν χαρά στον κόσμο τους.

Την χαρά του που ο Ολυμπιακός κατάφερε να ευχαριστήσει τον κόσμο του απόψε επικρατώντας της Λουκέρνης με 4-0, εξέφρασε ο Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός που σημείωσε δύο τέρματα (36’, 84’) κόντρα στους Ελβετούς, στάθηκε στη βοήθεια των συμπαικτών του, αλλά και του κόσμου των Πειραιωτών.

«Η ομάδα δούλευε κάθε μέρα και πιο πολύ. Ήμασταν σίγουροι πως θα ήμαστε έτοιμοι και είναι ωραίο που κερδίσαμε και δώσαμε χαρά στον κόσμο», είπε αρχικά ο Γκερέρο.

Για το σημερινοί συμπαράσταση του κόσμου: «Ήμουν ανυπόμονος για σήμερα παρά το ότι αγωνίστηκα με την Λεγανές όμως ήταν κάτι απίστευτο η ατμόσφαιρα σήμερα. Ήταν τέλεια και είμαι χαρούμενος για τη νίκη».

Για το παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και θέλαμε να πετύχουμε γκολ νωρίς. Τα καταφέραμε παίξαμε πολύ καλά αξίζαμε τη νίκη και την πετύχαμε».

Για την προσαρμογή του στον σύλλογο: «Ο σύλλογος και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν και η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ και αυτό όταν γίνεται βοηθάει αρκετά έναν ποδοσφαιριστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ