Μαρτίνς: «Ημασταν καταιγιστικοί, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ»

Μαρτίνς: «Ημασταν καταιγιστικοί, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ»

O Πορτογάλος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι στη Λουκέρνη και θα μπορούσε να σκοράρει ακόμα περισσότερα γκολ - «Η ομάδα είναι ενωμένη σαν μια οικογένεια», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς από την εμφάνιση του Ολυμπιακού και τη νίκη με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι με τη Λουκέρνη, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. O Πορτογάλος τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ απέναντι στην ελβετική ομάδα. Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα είναι δυνατή και ενωμένη σαν μια οικογένεια και υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά, προκειμένου ο Ολυμπιακός να γίνει ακόμα καλύτερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν η αποψινή εμφάνιση είναι ένα δείγμα από τον Ολυμπιακό που θέλει να βλέπει στη φετινή σεζόν: «Σήμερα θέλω να διευκρινίσω πως παρότι είχαμε πολύ καλό ματς είχαμε ένα δύσκολο πρώτο 20λεπτο. Μόλις μπήκαν τα γκολ πήγαμε πολύ καλύτερα. Στο β’ μέρος ήμασταν καταιγιστικοί και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ. Βγήκε η δουλειά από την προετοιμασία. Η ομάδα είναι δυνατή, ενωμένη και σαν οικογένεια. Παρότι σήμερα είμαστε ικανοποιημένοι υπάρχουν πράγματα να βελτιώσουμε. Δουλεύουμε πάντα για έναν συγκεκριμένο στόχο και είναι πάντα σημαντικό το να βάζουμε νέα πράγματα στο παιχνίδι μας».

Για το αν το παιχνίδι κύλησε όπως το είχε σχεδιάσει: «Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα παιχνίδι τόσο υψηλού επιπέδου και ποιότητας. Ήταν ένα τέτοιο παιχνίδι από μέρους μας. Υψηλής ποιότητας. Περίμενα καλή εικόνα αλλά όχι τόσο καλή. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάσει. Έχουμε πράγματα να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε να δείχνουμε. Η ομάδα έχει δυνάμεις και ποιότητα και το έδειξε».

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό στη φετινή σεζόν, αλλά και για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει κλείσει το ρόστερ: «Αυτό που έχει σημασία είναι να παίζεις καλά. Όταν γίνεται αυτό έρχονται και τα καλά αποτελέσματα. Πρέπει να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλω να μιλήσω για τους παίκτες που είναι εδώ και όχι όσους μπορεί να έρθουν. Σήμερα δείξαμε πως είμαστε ένα δυνατό σύνολο. Δεν θα έρχονται πάντα τα ματς όπως τα θέλουμε. Το σημαντικό είναι να δείχνουμε πως έχουμε δυνάμεις».

Για το σύνθημα «έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» που ακούστηκε από τον κόσμο: «Σήμερα κερδίσαμε έναν αγώνα και είμαστε στην αρχή. Ήταν μόνο μία νίκη σε μία αναμέτρηση. Έτσι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί και ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Υπόσχομαι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τέτοιου επιπέδου ματς. Σήμερα ήταν μόνο ένα ματς…»

Για τη ρεβάνς και την πιθανότητα να δοκιμάσει νέα πράγματα ενόψει των επόμενων παιχνιδιών: «Ακόμα δεν σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Να ξεκουραστούμε από την υπερένταση του ματς. Όλοι οι παίκτες θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Έχουμε τρεις διοργανώσεις, θα έχουμε δυσκολίες και τραυματισμούς και όλοι θα αγωνιστούν. Είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς για να συζητάμε τέτοια πράγματα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα βάλουμε τους παίκτες που κρίνουμε πως θα βοηθήσουν περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ