Αποθέωση για τον Τσιμίκα στα αποδυτήρια

Αποθέωση για τον Τσιμίκα στα αποδυτήρια

Ο νεαρός αμυντικός εντυπωσίασε στο ματς με την Λουκέρνη και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε να πει πολλά μπράβο στον αριστερό μπακ των ερυθρόλευκων.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Κώστας Τσιμίκας ήταν από τους παίκτες που εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη στο Καραϊσκάκη.

Ο νεαρός αμυντικός των ερυθρόλευκων ήταν η αποκάλυψη για τους πειραιώτες καθώς έδειξε με την απόδοση του πως μόνο τυχαία δεν ακούγονταν τα πολύ καλά λόγια για την πορεία του στην Ολλανδία, την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Τσιμίκα και φρόντισε μάλιστα ν’ αποδώσει τα εύσημα στον νεαρό αμυντικό της ομάδας του, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων είχε να πει πολλά μπράβο στον Τσιμίκα για την απόδοσή του στο χθεσινό παιχνίδι, ζητώντας από τον νεαρό μπακ να συνεχίσει σ’ αυτούς τους ρυθμούς.

Είναι προφανές ότι η περσινή χρονιά στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχει βοηθήσει σημαντικά τον Τσιμίκα και αυτό φάνηκε στην χθεσινή αναμέτρηση. Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί μάλιστα πως ο Τσιμίκας έχει να δώσει περισσότερα πράγματα στην συνέχεια και ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πολλούς λόγους να χαμογελά βλέποντας την απόδοση του νεαρού  μπακ.

Θα πρέπει μάλιστα εδώ να σημειωθεί ότι ο Τσιμίκας γνώρισε την αποθέωση και από τους συμπαίκτες του μετά το τέλος του αγώνα. Όλοι οι ερυθρόλευκοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον 22χρονο αριστερό μπακ, αναγνωρίζοντας έτσι την πολύ καλή προσπάθεια που έκανε ο Τσιμίκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ