Οι παίκτες της Τότεναμ έβριζαν… ρυθμικά τον Μαγκουάιρ (pic)

Οι παίκτες της Τότεναμ έβριζαν… ρυθμικά τον Μαγκουάιρ (pic)

Με μία διαφορετική διασκευή του τραγουδιού «Freed from desire», οι παίκτες της Τότεναμ τραγούδουσαν και πανηγύριζαν την κατάκτηση του Europa League, αναφερόμενοι στον... Χάρι Μαγκουάιρ.

Η Τότεναμ επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Europa League που διεξήχθη στο «Σαν Μαμές» .Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπρέναν Τζόνσον στο 42ο λεπτό της συνάντησης και προκάλεσε «έκσταση» στους φίλους της ομάδας του οι οποίοι πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τα «σπιρούνια» να κατακτούν τον τίτλο και να παίρνουν το εισιτήριο για τη League Phase του Champions League. Έπειτα από την απονομή όπου πήγαν στα αποδυτήρια οι παίκτες των «σπιρουνιών», πανηγύριζαν -όπως είναι λογικό- με την ψυχή τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Σαββίδης τελείωσε τον Λουτσέσκου: Βγήκε στην πιάτσα ο ΠΑΟΚ…

Μέσα στην χαρά της κατάκτησης του τροπαίου, πίκαραν με ένα τραγούδι των Χάρι Μαγκουάιρ όπου μέσα στο παιχνίδι είχε πολλές εντάσεις με αυτούς.

Το τραγούδι ήταν το «Freed from desire» και οι πάικτες της Τότεναμ άλλαξαν λίγο τους στίχους και το έβαλαν «ά@@@ γ@@@@@ Μαγκουάιρ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ