Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Μεριά, εκτός ο Νάτχο

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Μεριά, εκτός ο Νάτχο

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς με την Λουκέρνη για το Europa League, με τον Μεριά να υπολογίζεται από τον Μαρτίνς. Εκτός έμεινε όπως αναμενόταν ο Νάτχο που δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς με τημ Λουκέρνη στην Ελβετία, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, μετά το 4-0 υπέρ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε αυτήν βρίσκεται κανονικά ο Γιασίν Μεριά, ωστόσο εκτός έμεινε ο Μπίμπαρς Νάτχο. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί στο Ρέντη και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα με την ελβετική ομάδα.

Σ’ αυτήν είναι και ο Γιασίν Μεριά, με τον Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό να υπολογίζεται από τον προπονητή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λουκέρνη. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αφρικανός στόπερ σαν αλλαγή.  Εκτός αποστολής για το μεθαυριανό παιχνίδι έμεινε ο Μπίμπαρς Νάτχο, κάτι που πάντως ήταν αναμενόμενο. Ο Ισραηλινός μέσος δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να είναι έτοιμος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λουκέρνη είναι η ακόλουθη: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σκαφίδας, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Ποντένσε. Γκερέρο, Ανσαριφάρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ