Βλάβη στο αεροπλάνο που θα μετέφερε τον Ολυμπιακό, «πετάει» με τσάρτερ για την Ελβετία!

Βλάβη στο αεροπλάνο που θα μετέφερε τον Ολυμπιακό, «πετάει» με τσάρτερ για την Ελβετία!

Το αεροπλάνο της «Swiss Air» δεν πέταξε ποτέ λόγω βλάβης, με αποτέλεσμα η πτήση να ακυρωθεί. Με εντολή Μαρινάκη ο Ολυμπιακός έκλεισε άμεσα τσάρτερ, το οποίο μεταφέρει την αποστολή των Ερυθρόλευκων στην Ελβετία, για το ματς με τη Λουκέρνη!

Αλλαγή πλάνων στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους τελικά να ταξιδεύουν με πτήση τσάρτερ στην Ελβετία, ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης με τη Λουκέρνη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Αρχικά η πτήση των Πειραιωτών ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (17:50), ωστόσο, το αεροπλάνο της «Swiss Air» δεν πέταξε ποτέ από το «Ελ. Βενιζέλος», λόγω βλάβης στο σύστημα προσγείωσης, με αποτέλεσμα η πτήση να ακυρωθεί.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μόλις ενημερώθηκε για το πρόβλημα που προέκυψε στο αεροπλάνο που θα μετέφερε τους Ερυθρόλευκους, έδωσε αμέσως εντολή να ναυλωθεί τσάρτερ, προκειμένου η αποστολή να μεταβεί Ελβετία χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε τη λύση και οι παίκτες με το τεχνικό επιτελείο ταξίδεψαν κανονικά στην Ελβετία.

Οι Πειραιώτες έφυγαν στις 20:00 με πτήση τσάρτερ για τη Ζυρίχη και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στη Λουκέρνη, όπου το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα για τα προκριματικά του Europa League. Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σκαφίδας, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Ποντένσε. Γκερέρο, Ανσαριφάρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ