Winmasters.gr: Η ρεβάνς του Ολυμπιακού με έξυπνα στοιχήματα!

Winmasters.gr: Η ρεβάνς του Ολυμπιακού με έξυπνα στοιχήματα!

Πάνω από 100 αγορές για το Λουκέρνη-Ολυμπιακός - Ψαγμένα ειδικά στοιχήματα* για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους - Σε αρκετά ανταγωνιστική απόδοση* το πολλαπλό σκορ 2-3, 2-4, 3-4, 1-5 - Μπορεί να σκοράρει πρώτη η Λουκέρνη και να χάσει το ματς;

LiveTV στη winmasters.gr. Οι σημαντικότερες διοργανώσεις ζωντανά στην οθόνη σου.*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στην πρεμιέρα των φετινών του υποχρεώσεων στο Europa League! Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης» ποιος είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση κόντρα στη Λουκέρνη και, έχοντας σε μεγάλα κέφια τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, έστειλε στο καναβάτσο τους Ελβετούς με το επιβλητικό 4-0, γεγονός που τους επιτρέπει να σκέφτονται από τώρα τα play off της 2ης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Απόψε στην Ελβετία (20:30), η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς καλείται να δείξει ότι όντως έχει τα φόντα να προχωρήσει μακριά τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη, γεμίζοντας με αισιοδοξία τους φιλάθλους της!

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την ίδια στιγμή, η winmasters.gr θα καλύψει ζωντανά τη ρεβάνς του Ολυμπιακού στη Λουκέρνη με πλήθος αγορών*! Μέσα σε μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα, όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών για Ημίχρονα, Γκολ, Περίοδο 1ου Γκολ, καθώς και ειδικά στοιχήματα* για Ημίχρονο/Τελικό & O/U 2.5, Πολλαπλά σκορ, Νίκη μιας ομάδας ενώ βρεθεί πίσω στο σκορ, Αμφίσκορο ματς χωρίς να λήξει ισοπαλία, Πρώτη ομάδα να σκοράρει και να κερδίσει/ισοπαλία/ να χάσει, Σκορ με πέναλτι και Αυτογκόλ, διατηρώντας το δικαίωμα για γρήγορες αγορές (fast markets) και cash out!

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ