Κατατέθηκε η λίστα, μέσα Γκιγιέρμε, Χασάν

Κατατέθηκε η λίστα, μέσα Γκιγιέρμε, Χασάν

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε στην UEFA τη λίστα για τα παιχνίδια με την Μπέρνλι, με τους Γκιγιέρμε και Χασάν να είναι μέσα, όπως και ο Νάτχο. «Κόπηκαν» Μάνος, Χατζισαφί. To10.gr παρουσιάζει όλη τη λίστα.

Μέσα σε σχεδόν μία εβδομάδα ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τρεις κορυφαίου επιπέδου μεταγραφές και εκτόξευσε το ποιοτικό στάτους του ρόστερ του, αλλά και τις απαιτήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Αρχής γενομένης από τα κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια με την αγγλική Μπέρνλι, που θα κρίνουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η απόκτηση του Μπίμπαρς Νάτχο συνδυάστηκε με ακόμη δύο ηχηρές κινήσεις, καθώς μόλις σήμερα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την ένταξη στο ρόστερ, του 27χρονου αμυντικού μέσου Γκιγιέρμε ντος Σάντος Τόρες, αλλά και εκείνη του 25χρονου σέντερ φορ Αχμέντ Χασάν. Ποδοσφαιριστών που αποτέλεσαν βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς και για αυτόν τον λόγο μπήκαν άμεσα στη λίστα που έστελαν οι Ερυθρόλευκοι στην UEFA, ενόψει των αγώνων με την Μπέρνλι.

Συγκεκριμένα, ο Γκιγιέρμε, ο οποίος επέλεξε να αγωνιστεί με το αγαπημένο του Νο 12 και ο Χασάν, που πήρε 18 που φορούσε και στην Μπράγκα, αντικατέστησαν στην πρότερη λίστα τον Δημήτρη Μάνο και τον Εσάν Χατζισαφί. Υπενθυμίζουμε ότι πριν το πρώτο παιχνίδι με τη Λουκέρνη οι Ερυθρόλευκοι είχαν βάλει στη λίστα και τον Νάτχο, ο οποίος είχε πάρει τη θέση του Στέφανου Ευαγγέλου.

Αναλυτικά, η λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός περιλαμβάνει τους εξής ποδοσφαιριστές:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
1. Λευτέρης Χουτεσιώτης, 22. Ανδρέας Γιαννιώτης, 99. Δημήτρης Σκαφίδας

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
21. Κωνσταντίνος Τσιμίκας, 35. Βασίλης Τοροσίδης, 26. Γιάγκος Βούκοβιτς, 66. Πάπε Σισέ, 25. Ρόντερικ Μιράντα, 23. Λεονάρντο Κούτρης, 20. Γιασίν Μεριά, 14. Ομάρ Ελαμπντελαουί, 27. Γιάννης Μασούρας, 77. Δημήτρης Νικολάου

ΜΕΣΟΙ
5 Ανδρέας Μπουχαλάκης, 4. Μάντι Καμαρά, 6. Μπίμπαρς Νάτχο, 8. Θανάσης Ανδρούτσος, 12. Γκιγιέρμε ντος Σάντος Τόρες, 7. Κώστας Φορτούνης, 19. Μάριος Βρουσάι, 56. Ντάνιελ Ποντένσε, 11. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, 10. Γιάννης Φετφατζίδης, 90. Φελίπε Πάρντο.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
9. Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, 17. Καρίμ Ανσαριφάρντ, 18. Αχμέντ Χασάν.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Ο Νάτχο διαρκώς βελτιώνει τη φυσική του κατάσταση, κάνοντας διπλές προπονήσεις και ειδικό πρόγραμμα στο Ρέντη, ενώ αντίθετα οι Γκιγιέρμε και Χασάν, έχουν κάνει κανονικά προετοιμασία με Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Μπράγκα αντίστοιχα και αναμένεται να διεκδικήσουν άμεσα θέση στα πλάνα του προπονητή τους.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ο 48χρονος τεχνικός δεν δείχνει καμία διάθεση να… χαριστεί στους ποδοσφαιριστές του και να αλλάξει άμεσα τους παίκτες που έδωσαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Θα περιμένει, λοιπόν και από τους νέους ποδοσφαιριστές να δείξουν μέσα στο γήπεδο ότι αξίζουν να είναι βασικοί αντί των υπόλοιπων συμπαικτών τους. Κάτι, ωστόσο, που θεωρείται δεδομένο ότι θα συμβεί, λόγω της πολύ υψηλής ποιότητας των παικτών που αποκτήθηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ