O Σλοβένος Βίντσιτς στο Ολυμπιακός – Μπέρνλι

O Σλοβένος Βίντσιτς στο Ολυμπιακός – Μπέρνλι

Ο Σλάβκο Βίντσιτς είχε βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού και τη σεζόν 2016/2017 όταν είχε σφυρίξει το εκτός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών με την Αρούκα (0-1), για τα πλέι οφ του Europa League.

Τον διαιτητή που θα σφυρίξει την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League ανακοίνωσε η UEFA. Πρόκειται για τον Σλοβένο Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Τόμαζ Κλάντσικ και Αντράζ Κόβατσιτς, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ράντε Ομπρέντοβιτς.

Ο Σλάβκο Βίντσιτς είναι παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού, καθώς είχε βρεθεί στο δρόμο των Πειραιωτών και τη σεζόν 2017-2018, όταν είχε σφυρίξει το πρώτο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων με την Αρούκα για τα πλέι οφ του Europa League στην Πορτογαλία, στο οποίο η ομάδα του μεγάλου λιμανιού είχε κερδίσει με 1-0.

Ο Σλάβκο Βίντσιτς είναι ο τρίτος Σλοβένος διαιτητής που ορίζεται σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τους Νταμίρ Σκόμινα και Ματέι Γιουνγκ. Ο 38χρονος ρέφερι, που ορίστηκε στο πρώτο ματς των Πειραιωτών με την Μπέρνλι, είναι διεθνής από το 2010, ενώ το 2016 είχε σφυρίξει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα, ο οποίος είχε λήξει 0-0.  Συνολικά στην καριέρα του έχει σφύριξε σε 58 διεθνείς αγώνες.

Τα πεπραγμένα του Βίντσιτς και των βοηθών του στο Φάληρο θα βαθμολογήσει ο Νορβηγός Πέντερσεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ