Ντάις: «Η Μπέρνλι πρέπει να μάθει να ισορροπεί ανάμεσα σε Premier League και Europa League»

Ντάις: «Η Μπέρνλι πρέπει να μάθει να ισορροπεί ανάμεσα σε Premier League και Europa League»

Ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού, Σον Ντάις, σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Μπέρνλι για την Premier League δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες!

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις, απέρριψε την δικαιολογία της κούρασης από τα δύο ματς της ομάδας του στο Europa League, μετά την εντός έδρας ήττα από την Γουότφορντ (3-1) και προέτρεψε την ομάδα του να βρει τρόπο να «προχωρήσει» εξισορροπώντας ανάμεσα σε Premier League και Europa League!

Με τους Κλάρετς να παίζουν 120 λεπτά εναντίον της Μπασακσεχίρ την περασμένη Πέμπτη και με το μυαλό στραμμένο στο ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη εβδομάδα, οι επιπτώσεις της κούρασης ίσως και να έκαναν την εμφάνισή τους την Κυριακή (19/08) με αποτέλεσμα τη μη αναμενόμενη εντός έδρας ήττα από την Γουότφορντ.

Ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας δεν έψαξε δικαιολογίες μετά το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, στη καθορισμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τις Σφήκες δήλωσε:

«Είναι μια ιστορία [το Europa League] που ξεκίνησε πριν από πέντε μήνες. Είναι εδώ, είναι πραγματική και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό. Οι εμφανίσεις μας ήταν καλές και ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Η Γουότφορντ καλώς κόντραρε ματς, αλλά ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ