Ο Μαρτίνς σκέφτεται Γκιγιέρμε για την πρώτη «μάχη» με την Μπέρνλι

Ο Μαρτίνς σκέφτεται Γκιγιέρμε για την πρώτη «μάχη» με την Μπέρνλι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μέσος. Το σκέφτεται ο Πορτογάλος να βάλει βασικό τον 27χρονο κόφτη στο ματς της Πέμπτης με την Μπέρνλι. Το απόγευμα στο Ρέντη ο κόουτς, θα μιλήσει με τον παίκτη. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από to10.gr

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Μπέρνλι, το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη και το πολύ καλό νέο για την ομάδα του λιμανιού είναι η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των ερυθρόλευκων. Ο λόγος φυσικά για τον Γκιγιέρμε και τον Αχμέντ Χασάν οι οποίοι έχουν ήδη κάνει δύο προπονήσεις στο Ρέντη.

Ειδικά ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί ακόμα και… σήμερα, καθώς έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και από πλευράς δυνάμεων, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν στην χθεσινή προπόνηση των ερυθρόλευκων στο Ρέντη, καθώς ο Πορτογάλος βρίσκονταν στην Αγγλία για να δει τον αγώνα της Μπέρνλι με την Γουότφορντ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι  ο Μαρτίνς επικοινώνησε με τους συνεργάτες του χθες βράδυ για ενημερωθεί για την εικόνα των δύο νέων παικτών της ομάδας του κι άκουσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα καλά νέα για την κατάσταση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου (αλλά και του Χασάν).

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Γκιγιέρμε στο βασικό σχήμα των πειραιωτών στο ματς με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή την στιγμή μιλάμε για σκέψη και όχι γι’ απόφαση του έμπειρου τεχνικού, καθώς είναι προφανές ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να δει τον 27χρονο μεσοαμυντικό στις τρεις επόμενες προπονήσεις στο Ρέντη.

Είναι πάντως πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του πλάνο με τον Γκιγιέρμε στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Έχει κάνει τις πρώτες σκέψεις και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι δοκιμές που θα κάνει ο Πορτογάλος στο Ρέντη.

Γιατί είναι σίγουρο ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα δοκιμάσει στην προπόνηση αρκετά πράγματα πριν πάρει οριστική απόφαση για τον Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό.

Ο Μαρτίνς άκουσε πάντως με ιδιαίτερη ικανοποίηση του συνεργάτες του να του μεταφέρουν τα νέα από την κατάσταση των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και πλέον όλοι περιμένουν την απόφαση του Πορτογάλου. Είναι επίσης δεδομένο πως ο κόουτς των ερυθρόλευκων θα μιλήσει με τον Γκιγιέρμε, πριν πάρει την απόφαση του για την χρησιμοποίηση του Βραζιλιάνου στο βασικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού.

Κι επειδή κάναμε την αναφορά στην σκέψη του Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει τον Γκιγιέρμε στο βασικό σχήμα της ομάδας του εναντίον της Μπέρνλι, αυτή είναι η μοναδική αλλαγή που εξετάζει ο Πορτογάλος τεχνικός. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι θα πάνε με στόπερ Μιράντα – Βούκοβιτς στο παιχνίδι με τους Άγγλους καθώς ο Μαρτίνς δεν δείχνει κάποια πρόθεση ν’ αλλάξει πράγματα στο κέντρο της άμυνας των ερυθρόλευκων.

Η σημερινή και αυριανή προπόνηση πάντως των πειραιωτών θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με τα πλάνα του έμπειρου τεχνικού για την αναμέτρηση με την Μπέρνλι στο Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ