Ουρές για τα εισιτήρια με Μπέρνλι (pics)

Ουρές για τα εισιτήρια με Μπέρνλι (pics)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν από νωρίς στο Καραϊσκάκη για να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Μπέρνλι. Ενθουσιασμός στον κόσμο της ομάδας για τις εμφανίσεις και τις μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης την Μπέρνλι στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη με «καθαρό» σκορ για να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης. Οι πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας τους και οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι όπως πάντα στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Αυτό φάνηκε από το πρωί στο Καραϊσκάκη, καθώς σχηματίστηκαν ουρές στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου με πολλούς φίλους των ερυθρόλευκων να πηγαίνουν από νωρίς για να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα με τους Άγγλους. Η προπώληση των εισιτηρίων κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα και όλα δείχνουν ότι στις εξέδρες του Καραϊσκάκη θα είναι το βράδυ της Πέμπτης περισσότεροι από 25.000 οπαδοί του Ολυμπιακού.

Οι φίλαθλοι των πειραιωτών είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τους στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν αλλά και από τις μεταγραφές που έχουν γίνει κι αυτά τα δύο θέματα κυριαρχούσαν στις συζητήσεις των οπαδών του Ολυμπιακού που πήγαν σήμερα στο Καραϊσκάκη για να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα με την Μπέρνλι.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ