Ντάις : «Τα ευρωπαϊκά ματς δεν επηρεάζουν το πρωτάθλημα»

Ντάις : «Τα ευρωπαϊκά ματς δεν επηρεάζουν το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις, σε δηλώσεις του τόνισε πως το Europa League δεν επηρεάζει το πρωτάθλημα για την ομάδα του.

O Σον Ντάις εμφανίστηκε σίγουρος σε δηλώσεις του εν όψει των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό για τα play offs του Europa League, πως η Μπέρνλι μπορεί να σηκώσει το βάρος των ευρωπαϊκών αγώνων χωρίς να επηρεάζεται από το πρωτάθλημα.

«Οι παίκτες πρέπει να αντεπεξέλθουν, γιατί όλοι γι’ αυτό μιλούν από τη στιγμή που άρχισε η σεζόν. Είναι σαν τη διαφήμιση, αν το διαφημίζεις αρκετά, τότε θα το πιστέψεις κι εσύ. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μας και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το Europa League είναι κάτι διαφορετικό. Πρέπει να μάθουμε από την ήττα μας την Κυριακή. Δεν πιστεύω πως τα ευρωπαϊκά ματς επηρεάζουν την πορεία μας στο πρωτάθλημα, γιατί ήμασταν πολύ καλοί στην έδρα της Σαουθάμπτον (0-0) και πήραμε δίκαια έναν βαθμό, ενώ ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο με τη Γουότφορντ (1-3) και πληρώσαμε ένα κακό πεντάλεπτο, κάτι που μπορεί να συμβεί σε αυτό το πρωτάθλημα», τόνισε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ