Ταρκόφσκι: «Δεν έχουν πολλοί παίκτες την ευκαιρία να αγωνίζονται κόντρα στον Ολυμπιακό σε ένα ευρωπαϊκό ματς»

Ταρκόφσκι: «Δεν έχουν πολλοί παίκτες την ευκαιρία να αγωνίζονται κόντρα στον Ολυμπιακό σε ένα ευρωπαϊκό ματς»

Ο άσος της Μπέρνλι εκθείασε την ευρωπαϊκή εμπειρία του Ολυμπιακού και μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων φανερώνοντας τις προθέσεις του αγγλικού συλλόγου

Ο 25χρονος αμυντικός της Μπέρνλι, σκόρερ στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Γουότφορντ, Τζέιμς Ταρκόφσκι, μίλησε  για την προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (23/08), κάνοντας σαφείς τις προθέσεις των Άγγλων για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Παραδέχτηκε τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που έχει το να αγωνίζεται κανείς παράλληλα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και αναφέρθηκε στην συχνή ευρωπαϊκή παρουσία των Ερυθρόλευκων!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός των Άγγλων στην Lancashire Telegraph:

«Θα ήταν υπέροχο να προκριθούμε γιατί έχουμε αποκλείσει ήδη δύο δύσκολες ομάδες. Δεν είχαμε εύκολη κλήρωση και πάλι, διότι ο Ολυμπιακός παίζει εδώ και χρόνια στην Ευρώπη, κυρίως στο Champions League, οπότε θα είναι μια μεγάλη εμπειρία να πάμε εκεί και να συνεχίσουμε να δείχνουμε ποιοι είμαστε.

Αυτά τα παιχνίδια μπορούν μόνο να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε. Δεν τερματίσαμε τυχαία στην έβδομη θέση της Premier League οπότε δεν πάμε απλά σε αυτά τα ματς για να διασκεδάσουμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση.

Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν πρόκειται να είναι εύκολο, θα είναι δύσκολο κατά καιρούς, αλλά θέλουμε να τα καταφέρουμε και να δείξουμε ότι είμαστε ικανοί να παίξουμε σε υψηλότερο επίπεδο. Θα είναι λίγο χάσιμο χρόνου αν δεν τα καταφέρουμε μετά την διαδικασία δύο παρατάσεων.

Αυτές οι πρώτες εβδομάδες (που αγωνίστηκαν παράλληλα σε Premier League και Europa League) ήταν σκληρές επειδή ήταν τα παιχνίδια νον-στοπ. Ήμασταν στο αεροπλάνο κάθε βδομάδα, Σκωτία, Τουρκία, Σαουθάμπτον. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι κομμάτι αυτού στου οποίου εμπλακήκαμε και εφόσον είμαστε σε αυτό θα το απολαύσουμε.

Θα είναι μια σπουδαία εμπειρία. Δεν έχουν πολλοί παίκτες την ευκαιρία να αγωνίζονται κόντρα στον Ολυμπιακό σε ένα ευρωπαϊκό ματς. Εμείς δεν πάμε εκεί απλά για να απολαύσουμε τη μέρα, πάμε για να αφήσουμε το σημάδι μας. Ψάχνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ