Ολυμπιακός: Ξεσηκωμός για Μπέρνλι, πάνω από 15.000 τα διαρκείας

Ολυμπιακός: Ξεσηκωμός για Μπέρνλι, πάνω από 15.000 τα διαρκείας

Περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κλείσει θέση για το ματς της Πέμπτης με την αγγλική ομάδα για τα πλέι οφ του Europa League – Ξεπέρασαν τις 15.000 οι κάρτες διαρκείας.

Δίπλα στους παίκτες του Ολυμπιακού στη μεγάλη μάχη που θα δώσουν με την Μπέρνλι, για τα πλέι οφ του Europa League, θα σταθεί ο κόσμος των Πειραιωτών, με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να έχουν ήδη εξαφανίσει 10.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης!

Την Τρίτη, δεύτερη ημέρα της διάθεσης των εισιτηρίων, πουλήθηκαν 3000 «μαγικά χαρτάκια», με τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και οι οπαδοί των Πειραιωτών ετοιμάζονται να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα.

Παράλληλα με την πώληση των εισιτηρίων για την πρώτη μάχη με τη βρετανική ομάδα (23/08), συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Περισσότεροι από 15.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν αγοράσει κάρτες για τη νέα σεζόν και έχουν κλείσει θέση στο Καραϊσκάκη.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών δείχνουν για μια ακόμα χρονιά την αγάπη τους, αλλά και τη στήριξή τους στην ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και να κάνει μια καλή πορεία στο Europa League.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με την Μπέρνλι συνεχίζεται καθημερινά, όπως επίσης και η διάθεση των καρτών διαρκείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ