Λάζαρος: «Παίκτες και κόσμος να γίνουν ένα»

Λάζαρος: «Παίκτες και κόσμος να γίνουν ένα»

Ο Χριστοδουλόπουλος κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το Καραϊσκάκη και να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους στη μάχη με την Μπέρνλι - «Ελάτε να είμαστε ένα, φορέστε την ερυθρόλευκη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» στο αυριανό παιχνίδι με την Μπέρνλι, για τα πλέι οφ του Europa League, απεύθυνε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο κόσμος θα πρέπει να γίνει ένα με την ομάδα και να τη βοηθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους ομίλους.

«Είναι θέμα συζήτησης καθημερινά στου Ρέντη η διάθεση του κόσμου. Ακόμη κι αν δεν το διαβάζουμε κάπου, ρωτάμε τους υπεύθυνους. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για μας ο κόσμος μας. Έχουμε αρχίσει καλά και αυτό έχει παίξει το ρόλο του. Αρκεί μια σπίθα για να ανάψει φωτιά. Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο ‘ελάτε να είμαστε ένα, φορέστε την ερυθρόλευκη. Είμαστε ένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την Μπέρνλι: «Αναλύοντας τον αντίπαλο έχουμε δει ότι πρέπει να έχουμε υπομονή στο επιθετικό μας παιχνίδι, γιατί έχουν καλά κορμιά, κλείνουν καλά τους χώρους και θα πρέπει κυκλοφορώντας την μπάλα να βρούμε την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουμε».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να σκοράρει και απέναντι στην Μπέρνλι: «Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι γκολ. Μου αρέσει να κρατώ χαμηλό προφίλ. Όταν κάτι μου πάει καλά, κλείνομαι λίγο στον εαυτό μου για να μου πάει ακόμη καλύτερα. Νιώθω πολύ καλά την τελευταία εβδομάδα και νομίζω ότι έχω άλλο ένα γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ