Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέρνλι

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέρνλι

Χωρίς εκπλήξεις οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέρνλι - Στον πάγκο ο Νάτχο.

Με τους 11 που αγωνίστηκαν απέναντι στην Λουκέρνη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Καραισκάκη απέναντι στην Μπέρνλι. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε βίντεο στους παίκτες του αναλύοντας για άλλη μια φορά τον τρόπο παιχνιδιού των Άγγλων και στην συνέχεια έκανε γνωστή την βασική ενδεκάδα.

Όπως αναμενόταν λοιπόν ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τον Γιαννιώτη κάτω απο τα γκοπόστ, τους Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκα στην άμυνα, Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι στον άξονα, μπροστά τους ο Φορτούνης, στα δύο άκρα ο Λάζαρος με τον Ποντένσε και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκερέρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της βασικής ενδεκάδας που εμπιστεύθηκε στα ματς με τους Ελβετούς για αυτό και δεν θέλησε να αλλάξει κάτι παρότι πλέον το ρόστερ των ερυθρολεύκων έχει γεμίσει με πολλές και ποιοτικές λύσεις. Ο Μαρτίνς περιμένει απο τους παίκτες του να δείξουν την ίδια προσοχή και προσήλωση στο πλάνο με αυτή που έδειξαν και με την Λουκέρνη έχοντας απο την πλευρά του τονίσει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχει η Μπέρνλι.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Χουτεσιώτης, Νάτχο, Φετφατζίδης, Ανσαριφάρντ, Βρουσάι, Τοροσίδης, Σισέ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκιγιέρμε και Χασάν, που βρέθηκαν στην προεπιλογή, όμως δεν θα αγωνιστούν κόντρα στη Μπέρνλι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ