Ο Κασάι σφυρίζει στο Μπέρνλι-Ολυμπιακός (pics)

Ο Κασάι σφυρίζει στο Μπέρνλι-Ολυμπιακός (pics)

Ο Ούγγρος ρέφερι Βίκτορ Κασάι θα είναι ο διαιτητής της ρεβάνς ανάμεσα σε Μπέρνλι και Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Βίκτορ Κασάι θα είναι ο διαιτητής του δεύτερου παιχνιδιού ανάμεσα στην Μπέρνλι και τον Ολυμπιακό όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το 3-1 του πρώτου ματς.

Ο 43άχρονος Ούγγρος ρέφερι, είναι από τις κορυφαίες σφυρίχτρες των τελευταίων ετών και κορυφαία του στιγμή ήταν όταν το 2011 διηύθυνε τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ».

Ο Κασάι δεν είναι άγνωστος στον Ολυμπιακό μιας και έχει σφυρίξει άλλες δύο φορές παιχνίδια του με πιο πρόσφατο το περσινό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Καραϊσκάκης» όπου οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-3 για τη φάση των ομίλων του Champions League. Το προηγούμενο ήταν πριν αρκετά χρόνια, τη σεζόν 2009-10 στο Ολυμπιακός-Αλκμαάρ 1-0 και πάλι για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκτός από τον Ολυμπιακό ο Ούγγρος έχει οριστεί και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Άρη με την παράδοση συνολικά, σε συλλογικό επίπεδο, να είναι τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα για τις ελληνικές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ