ΠΑΟΚ: Εκτός για 3-4 εβδομάδες ο Ντεσπόντοφ

ΠΑΟΚ: Εκτός για 3-4 εβδομάδες ο Ντεσπόντοφ

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Κίριλ Ντεσπόντοφ θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες λόγω θλάσης και θα χάσει τα πρώτα επίσημα ματς του «Δικεφάλου».

Ο ΠΑΟΚ ξεκίναει την προετοιμασία του για τα ευρωπαϊκά ματς απέναντι στην Βόλφσμπεργκερ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει μια σημαντική απώλεια.

Μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί μία ελαφριά θλάση στον γλουτό και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι παίκτη ψάχνει στα γκαρντ ο Μπαρτζώκας και το σενάριο για έξτρα μεταγραφή

Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει τον Βούλγαρο επιθετικό στη διάθεσή του για τις δύο αναμετρήσεις με τους Αυστριακούς και για τα πρώτα παιχνίδια της Stoiximan Super League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ