Ντάις : «Το ρόστερ μας δεν είναι αρκετά μεγάλο για Γιουρόπα Λιγκ»

Ντάις : «Το ρόστερ μας δεν είναι αρκετά μεγάλο για Γιουρόπα Λιγκ»

Ο Σον Ντάις μετά την ήττα της Μπέρνλι από την Φούλαμ, υποστήριξε ότι το ρόστερ της ομάδας του δεν είναι αρκετό για να ανταποκριθεί και στο Γιουρόπα Λγκ

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Σόν Ντάις, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Φούλαμ για την αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ υποστήριξε ότι το ρόστερ που έχει στη διάθεση του δεν είναι αριθμητικά αρκετό για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις εγχώριες διοργανώσεις και το Γιουρόπα Λιγκ.

«Το πρόβλημα (όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ) είναι ότι δεν έχουμε όσους παίκτες θα θέλαμε. Επίσης έχουμε και τρεις τραυματισμούς με αυτόν του Γιόχαν Γκούντμουντσον, με τους ποδοσφαιριστές αυτούς να είναι σημαντικοί για εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο Ντάις. Επίσης ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού για τα play off του Γιουρόπα Λιγκ, αναφέρθηκε και στην απειρία των ποδοσφαιριστών του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και γενικότερα την ομάδα του, με τη Μπέρνλι να αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός Αγγλίας.

«Είναι δύσκολο για τους παίκτες μας, να το θυμάστε αυτό, συνεχώς «βομβαρδίζονται» με αρνητικά δημοσιεύματα για το ότι αγωνίζονται στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά για μία ομάδα σαν την Μπέρνλι είναι εξαιρετικά σημαντικό. Αν διαβάζουν συνεχώς αρνητικά δημοσιεύματα αυτό θα αποτυπωθεί μέσα τους, άρα δουλειά μας είναι να κοιτάξουμε μόνο τα παιχνίδια της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ