Πελίστρι για τη ρεβάνς με τη Σαχτάρ: «Η δουλειά δεν έχει τελειώσει»

Πελίστρι για τη ρεβάνς με τη Σαχτάρ: «Η δουλειά δεν έχει τελειώσει»

Ο Φακούντο Πελίστρι έστειλε μέσω social media το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού εν όψει του δεύτερου ματς εναντίον της Σαχτάρ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει κόντρα στη Σαχτάρ εκτός έδρας (14/8,21:00) θέλοντας να εξασφαλίσει μονάχα την νίκη προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του στο Europa League.

Ο Φακούντο Πελίστρι δημοσίευσε μία ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έστειλε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στους φιλάθλους των «πράσινων» τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η δουλειά δεν έχει τελειώσει».

Διαβάστε επίσης: Το καλό και το… κακό νέο για την ΑΕΚ με τον Μάνταλο

Η δημοσίευση του Πελίστρι:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη facu pellistri (@facupellistri)

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Ουρουγουανός εξτρέμ:

«Η δουλειά δεν έχει τελειώσει, πάμε ξανά όλοι μαζί την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πελίστρι μαζί με ένα κολάζ φωτογραφιών από τον πρώτο αγώνα των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ επί της Σαχτάρ που είχε λήξει με 0-0 τελικό αποτέλεσμα.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ