Αυτά θέλει ο Μαρτίνς στην «μάχη» με την Μπέρνλι

Αυτά θέλει ο Μαρτίνς στην «μάχη» με την Μπέρνλι

Οι ερυθρόλευκοι αναχωρούν σήμερα το απόγευμα (Τρίτη) για Αγγλία και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει επί της ουσίας κατασταλάξει στην βασική εντεκάδα για τον μεθαυριανό αγώνα. Οι οδηγίες του Μαρτίνς και τι θέλει να δει από τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί το βράδυ της Πέμπτης με την Μπέρνλι στην Αγγλία, στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 3-1 στο πρώτο ματς.

Οι πειραιώτες θα αναχωρήσουν σήμερα το απόγευμα για την Αγγλία έχοντας νωρίτερα προπονηθεί στο Ρέντη. Ο Ολυμπιακός έδειξε στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη πως είναι καλύτερη ομάδα από την Μπέρνλι και θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ.

Ωστόσο θα πρέπει να επισημανθεί ότι η αποστολή των ερυθρόλευκων επί αγγλικού εδάφους δεν θα είναι εύκολη κι αυτό το ξέρει καλά ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού. Τι ζητάει λοιπόν ο προπονητής του Ολυμπιακού από τους παίκτες του για την ρεβάνς με τους Εγγλέζους;

1.Πρώτα απ’ όλα προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ξεχάσουν οι ερυθρόλευκοι το σκορ του πρώτου αγώνα και το έχει επισημάνει πολλές φορές στους παίκτες του. «Αφήστε πίσω το πρώτο παιχνίδι. Τώρα είναι άλλο ματς» λέει συνεχώς ο Μαρτίνς.

2.Ο προπονητής των ερυθρόλευκων θέλει να δει ένταση και καλά τρεξίματα από τους ερυθρόλευκους γιατί είναι δεδομένο πως η Μπέρνλι θα πάει το ματς στην δύναμη. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε επισήμανε στους παίκτες του πως θα πρέπει να πάνε με δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες, ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού.

3.Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή στις στατικές φάσεις. Είναι ξεκάθαρο πως η Μπέρνλι θα προσπαθήσει από κόρνερ και από γεμίσματα στην περιοχή ν’ απειλήσει την εστία της ελληνικής ομάδας.

Γι’ αυτό και ο Μαρτίνς ζητά από τους δύο στόπερ αλλά και τον Μπουχαλάκη που είναι ψηλός, να δείξουν μεγάλη προσοχή όταν η μπάλα θα είναι στον αέρα στην περιοχή των ερυθρόλευκων.

4.Ο Ολυμπιακός πρέπει να βγάλει κόντρες στην άμυνα της Μπέρνλι κι αυτό είναι κάτι που το έχει δουλέψει πολύ (στις ασκήσεις τακτικής) τις τελευταίες μέρες ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος θεωρεί πως οι ερυθρόλευκοι θα βρουν χώρους για να προκαλέσουν «ρήγματα» στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και ζητά γρήγορη μεταφορά μπάλας.

5.Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για πίεση από πλευράς Άγγλων. Η Μπέρνλι θα επιδιώξει να πιέσει στο ξεκίνημα του ματς τους πειραιώτες για να σκοράρει και ο Μαρτίνς θέλει να δει ηρεμία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ώστε ν’ ανταποκριθούν οι ερυθρόλευκοι στις απαιτήσεις του αγώνα.

Τα πλάνα για την εντεκάδα

Σε ότι αφορά τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους, όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού θα επιλέξει τους έντεκα που ξεκίνησαν στο πρώτο ματς με την Μπέρνλι. Αυτό σημαίνει ότι η εντεκάδα της ομάδας του λιμανιού θα είναι η ακόλουθη: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε και Γκερέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ