Ολυμπιακός: Ίδια εντεκάδα και προπόνηση σε δύο γκρουπ

Ολυμπιακός: Ίδια εντεκάδα και προπόνηση σε δύο γκρουπ

Την εντεκάδα του πρώτου αγώνα θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς στη ρεβάνς με την Μπέρνλι. Σε δύο γκρουπ η σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων - το βάρος στην τακτική έριξε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης στο Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Μπέρνλι στην Αγγλία. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι θέλουν φυσικά να σφραγίσουν επί αγγλικού εδάφους το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι θ’ αναχωρήσουν σήμερα (Τρίτη) το απόγευμα για το Μάντσεστερ και στην πρωινή προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς φανέρωσε κάποια πλάνα του για τον μεθαυριανό αγώνα με τους Άγγλους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έχει αποφασίσει να παρατάξει και στην ρεβάνς, την εντεκάδα με την οποία ξεκίνησε το πρώτο ματς με τους Εγγλέζους. Αυτό σημαίνει ότι στο αρχικό σχήμα των πειραιωτών θα είναι οι Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε και Γκερέρο.

Η σημερινή προπόνηση των πειραιωτών έγινε σε δύο γκρουπ και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική. Ο Μαρτίνς δεν έδειξε σήμερα βίντεο στους παίκτες του, αλλά αναμένεται να το κάνει αύριο, μετά την προπόνηση που θα κάνουν οι ερυθρόλευκοι στο γήπεδο που θα γίνει το ματς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα μιλήσει αναλυτικά αύριο στους ερυθρόλευκους και θα δώσει συγκεκριμένες εντολές για την αντιμετώπιση των Άγγλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ