Παβλένκα: «Να συγκεντρωθούμε με μοναδικό στόχο την πρόκριση»

Παβλένκα: «Να συγκεντρωθούμε με μοναδικό στόχο την πρόκριση»

Ττις αντεπιθέσεις των αντιπάλων τόνισε ότι πρέπει να προσέχουν στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Βόλφσμπεργκερ ο Γίρι Παβλένκα, που μίλησε στη συνέντευξη τύπου.

Ο Γίρι Παβλένκα ήταν ο παίκτης που βρέθηκε στο πλευρό του Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (14/8, 20:00) απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ στην Αυστρία, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας δήλωσε ότι δεν φοβάται κάποιον από τους αντίπαλους παίκτες, ενώ τόνισε ότι για να προκριθεί ο «Δικέφαλος» πρέπει να συγκεντρωθούν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες ούτως ώστε να σκοράρουν. Παράλληλα, μίλησε για τη χημεία με την ομάδα και τη συνέκρινε σε σχέση με την περσινή σεζόν, που ήταν αναπληρωματικός.

Διαβάστε επίσης: Ντοναρούμα: «Έδωσα τα πάντα για την Παρί, δυστυχώς κάποιος αποφάσισε να με κόψει από την ομάδα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παβλένκα

Για το τι εκτιμά ότι πρέπει να αλλάξει-βελτιώσει ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να σκοράρουμε και να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες μας. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ικανό και δυνατό αντίπαλο. Κέρδισαν το Κύπελλο πέρσι. Είναι μία δύσκολη σειρά αγώνων. Πρέπει να συγκεντρωθούμε με μοναδικό στόχο να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πως αισθάνεται τη «χημεία» στην άμυνα του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζω πως βρίσκομαι εδώ ήδη 9 μήνες. Φυσικά δεν ήταν εύκολο να είμαι τόσο ήρεμος και να περιμένω την ευκαιρία μου, μετά από τόσα χρόνια στην Γερμανία. Είναι δεδομένο ότι ήξερα που ερχόμουν, ήξερα την κατάσταση. Προσπάθησα να στηρίζω τον Κοτάρσκι και είμαι χαρούμενος για αυτόν. Η προσαρμογή ήταν εύκολη γιατί όλοι ήταν φανταστικοί. Η «χημεία» είναι ήδη καλή και αμυντικά συγκριτικά με πέρσι και τα θέματα που αντιμετωπίζαμε. Σε έναν βαθμό έχουμε βελτιωθεί και ο χρόνος θα βοηθήσει για παραπάνω».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον από τη Βόλφσμπεργκερ: «Δεν φοβάμαι κάποιον, εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου. Έχουμε την δύναμη να προκριθούμε. Γνωρίζαμε από πριν ότι ο αντίπαλος θα είναι συμπαγής και θα κάνει τις ευκαιρίες του στην αντεπίθεση. Παρόμοια εικόνα θα έχουν και αύριο. Όπως είπα θα προσπαθήσουν να μας «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση. Δεν υπάρχει κάποιος που να ξεχώρισα από τον αντίπαλο, αλλά πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις τους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ