Ντάις : «Σκεφτόμαστε και λίγο το ματς με τη Γιουνάιτεντ»

Ντάις : «Σκεφτόμαστε και λίγο το ματς με τη Γιουνάιτεντ»

Μπορεί ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό να προέρχει χρονικά (Πέμπτη 30/8, 21:45), ωστόσο στη Μπέρνλι σκέφτονται… λίγο και το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα διεξαχθεί στην έδρα της στις 2 Σεπτεμβρίου για την 4η αγωνιστική της Premier League. Αυτό ακριβώς παραδέχθηκε ο τεχνικός της αγγγλικής Σον Ντάις ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. […]

Μπορεί ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό να προέρχει χρονικά (Πέμπτη 30/8, 21:45), ωστόσο στη Μπέρνλι σκέφτονται… λίγο και το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα διεξαχθεί στην έδρα της στις 2 Σεπτεμβρίου για την 4η αγωνιστική της Premier League.

Αυτό ακριβώς παραδέχθηκε ο τεχνικός της αγγγλικής Σον Ντάις ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

«Η αλήθεια είναι ότι μας απασχολεί λίγο το ματς της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά, μόνο για λίγο. Έχουμε ένα σκληρό ξεκίνημα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με όλες τις δυσκολίες. Αλλά, το έχω ξεκαθαρίσει στους παίκτες μας, ότι πρέπει να επικεντρωθούν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Το θετικό σε αυτή τη διοργάνωση είναι η τιμή, ότι η Μπέρνλι παίζει στην Ευρώπη. Ένας πρώην παίκτης μας είπε χθες ότι δεν σκεφτόταν ποτέ ότι θα έρθει αυτή η μέρα. Το μόνο που μας απασχολεί ως ομάδα είναι η κατάσταση των Μπρέιντι και Ντεφούρ, αλλά και η αγορά. Εάν αυτά τα δύο πράγματα γίνουν σωστά, τότε θα ήταν φανταστικό», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των «Κλάρετς».

Και κατέληξε: «Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Υπάρχει μία βελτίωση στις εμφανίσεις μας. Οι παίκτες το απολαμβάνουν. Τους υπενθυμίζουμε για ποιον λόγο παλεύουμε και τι είμαστε ως ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ