Λονγκ : «Δεν θέλουμε να τελειώσει η πορεία μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Λονγκ : «Δεν θέλουμε να τελειώσει η πορεία μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ο Κέβιν Λονγκ τόνισε ότι όλοι οι παίκτες της Μπέρνλι έχουν απολαύσει την μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία, αλλά θέλουν να φτάσουν και στους ομίλους και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να το καταφέρουν

Ο αμυντικός της Μπέρνλι, Κέβιν Λόνγκ στις δηλώσεις του τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ξέρουν τι τους περιμένει αύριο και θα δώσουν τα πάντα για πρόκριση στους ομίλους. Επίσης ο Λονγκ αποκάλυψε ότι όλοι στην ομάδα έχουν απολαύσει το μέχρι τώρα ευρωπαϊκό ταξίδι ενώ υποστήριξε ότι αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία της Μπέρνλι να μπει στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πιο αναλυτικά ο Ιρλανδός διεθνής δήλωσε:

Για την ευρωπαϊκή παρουσία της Μπέρνλι: «Το έχουμε απολαύσει. Μίλησα με όλα τα παιδιά και όλοι λένε το ίδιο πράγμα. Απολαμβάνουμε το ταξίδι ως τώρα, αλλά θέλουμε να φτάσουμε στην φάση ομίλων. Δεν θέλουμε να τελειώσει η πορεία μας και ξέρουμε τι είναι μπροστά μας αύριο, θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Επισκεφτήκαμε μεγάλες πόλεις, παίξαμε με μεγάλες ομάδες σε διαφορετικά γήπεδα. Όλοι το απολαμβάνουν και είναι κάτι που θέλουμε να συνεχιστεί. Παίζουμε στην Ευρώπη και ήταν μόλις πριν από μερικές σεζόν που ήμασταν στην Τσάμπιονσιπ. Αγγίζουμε την φάση των ομίλων μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είναι ένα φανταστικό επίτευγμα και μία ευκαιρία που δεν θέλουμε να αφήσουμε να μας ξεφύγει».

Για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε ένα γκολ νωρίς και να τελειώσουμε με ένα 2-0 ή 3-1 για να πάμε στην παράταση. Είναι κάτι που θέλουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μπορούμε να αφήσουμε λίγο το χαλινάρι γιατί πρέπει να επιτεθούμε και να σκοράρουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για το αν η Ευρώπη επηρεάζει την ομάδα στο πρωτάθλημα: «Στο ξεκίνημα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας βοήθησαν για να χτίσουμε εν’ όψει της νέας σεζόν. Νιώθαμε καλά και είχαμε ένα καλό εναρκτήριο παιχνίδι απέναντι στην Σαουθάμπτον χωρίς να σκοράρουμε. Με την Γουότφορντ ξεκινήσαμε αδέξια, στην συνέχεια παίξαμε πραγματικά καλά αλλά δεχτήκαμε δύο ισχυρά χτυπήματα δεχόμενοι δύο γκολ. Νομίζω ότι το ματς με την Φούλαμ ήταν το μοναδικό στο οποίο απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας. Δεν νομίζω ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια επηρεάζουν τόσο την Πρέμιερ Λιγκ. Σίγουρα αν συνεχίσουμε θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια, αλλά θέλουμε να προσπαθήσουμε να μείνουμε στην διοργάνωση και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ