Ράις: «Δυνατός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, να παίξουμε χωρίς φόβο απέναντί του»

Ράις: «Δυνατός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, να παίξουμε χωρίς φόβο απέναντί του»

Ο προπονητής της Σαμσουνσπόρ, Τόμας Ράις, μίλησε για την αναμέτρηση των Τούρκων με τον Παναθηναϊκό.

Η Σαμσουνσπόρ βρίσκεται στην Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Εuropa League και πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση πριν την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής των Τούρκων, Τόμας Ράις, μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας ότι οι Πράσινοι είναι δυνατός, αλλά και ότι η ομάδα του θα παίξει χωρίς φόβο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τόμας Ράις:

«Θέλουμε να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας φιλοσοφία αυτή τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας δυνατός αντίπαλος και όλα μπορούν να αλλάξουν σε κάθε αγώνα. Ήρθαμε εδώ όχι μόνο για να είμαστε εδώ, αλλά για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Παρά τις αλλαγές στην ομάδα, είμαστε στο σωστό δρόμο. Η δύναμή μας, αυτό που μας ξεχωρίζει, είναι η ομαδική μας εργασία και η ενότητα που έχουμε επιτύχει.

Θα είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε χωρίς φόβο εναντίον του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση».

Τους ποδοσφαιριστές των Τούρκων εκπροσώπησε ο Ζεκί Γιαβρού:

«Ήρθαμε εδώ με περηφάνια, ευτυχία για να εκπροσωπήσουμε την κοινότητά μας και τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά και εμείς δεν είμαστε εύκολοι στόχοι.

Κανένας αγώνας δεν μπορεί να κερδηθεί, αν δεν παίξουμε στο γήπεδο. Πολλοί, ίσως, πιστεύουν πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στους αγώνες με τη Σαμσουνσπόρ, όμως, εμείς θέλουμε να στενοχωρήσουμε τον κόσμο του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ