
Viral έγινε στην Τουρκία βίντεο με οπαδό της Σαμσουνσπόρ που ανεμίζει σημαία της ομάδας του με λογότυπο του Κεμάλ Ατατούρκ στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Πρόκληση από τους Τούρκους λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Σαμσουνσπόρ για τα πλέι οφ του Europa League.
Ένα παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι θα έχουν οπαδούς στις κερκίδες του ΟΑΚΑ κατόπιν συνεννόησης των δύο ομάδων, ωστόσο λίγες ώρες πριν τη σέντρα υπήρξε ένα περιστατικό που μπορεί να θεωρηθεί πρόκληση.
Διαβάστε επίσης: Νέο όνομα από το NBA: «Ετοιμάζει πρόταση ο Ολυμπιακός» (vids)
Συγκεκριμένα, ένας Τούρκος οπαδός βρέθηκε μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου σήκωσε και ανέμιζε σημαία της ομάδας του με το λογότυπο του Κεμάλ Ατατούρκ. Μάλιστα το σχετικό βίντεο έγινε viral στην Τουρκία πολύ γρήγορα.
Panathinaikos-Samsunspor maçı öncesi bir Samsunspor taraftarı, Yunanistan’ın başkenti Atina’da, takımın Atatürk logolu bayrağını dalgalandırdı. pic.twitter.com/vdNFGkNcG3
— Aykırı (@aykiricomtr) August 21, 2025