«Στις εξέδρες του Τερφ Μουρ ο Τουρέ»

«Στις εξέδρες του Τερφ Μουρ ο Τουρέ»

Ο Γιάγια Τουρέ είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι για τα play off του Europa League.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη βόμβα του καλοκαιριού στη Super League με την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ, ο οποίος σύμφωνα με τους Άγγλους πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο.

Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο λιμάνι κι όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί απόψε στο γήπεδο της Μπέρνλι προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την κρίσιμη αναμέτρηση των ερυθρόλευκων για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Δημοσιεύματα από το Νησί αναφέρουν πως ο Τουρέ θα είναι πιθανότατα στις εξέδρες του Τερφ Μουρ, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει μαζί με την αποστολή των Πειραιωτών αύριο το μεσημέρι στην Ελλάδα, προκειμένου να επισημοποιηθεί η σπουδαία μεταγραφή.

Από τον Ολυμπιακό όμως τονίζουν πως όλοι είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο αποψινό παιχνίδι, διότι προέχει η πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ