Φορτούνης: «Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι»

Φορτούνης: «Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μπέρνλι, για την προσεχή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τη βελτίωση που θα δείξουν οι ερυθρόλευκοι όσο περνάει ο καιρός.

Ο Ολυμπιακός έκανε σωστή διαχείριση στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι κατάφερε να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα και με το τελικό 1-1 στο Τερφ Μουρ να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων, Κώστας Φορτούνης, μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την πρόκριση επί της αγγλικής ομάδας, ενώ σχολίασε και το επόμενο ματς των Πειραιωτών απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα. Τέλος ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος όσο περνάει ο καιρός, και πως η δουλειά που κάνουν οι παίκτες και Πέδρο Μαρτίνς θα φανεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίζαμε με μία αγγλική ομάδα, δυσκολευτήκαμε πολύ, αλλά τελικά πήραμε την πρόκριση, η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και σκοράραμε. Κάνουμε καλή δουλειά και φαίνεται στο γήπεδο. Ο προπονητής μας δουλεύει πάρα πολύ καλά κι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι», δήλωσε αρχικά.

Για το αν βοήθησε το γκολ του Ποντένσε στη διαχείριση του άγχους: «Εννοείται, γιατί είχαμε ένα ρευστό προβάδισμα. Η Μπέρνλι μας πίεσε, αλλά παρ ‘όλα αυτά ανταπεξήλθαμε, προηγηθήκαμε και μας έφυγε ένα βάρος».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ: «Είναι σημαντικό παιχνίδι. Στόχος μας είναι εξ αρχής το πρωτάθλημα, δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε ένα βαθμό στο Καραϊσκάκη. Πάμε για το δύο στα δύο και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ