Μαλντίνι: «Εχει ανέβει ο πήχης στο Europa League»

Μαλντίνι: «Εχει ανέβει ο πήχης στο Europa League»

Ο σύμβουλος στρατηγικής και ανάπτυξης ποδοσφαίρου της Μίλαν μίλησε για την κλήρωση της ιταλικής ομάδας στους ομίλους του Europa League, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό.

Την κλήρωση της Μίλαν στους ομίλους του Europa League σχολίασε ο Πάολο Μαλντίνι. Η παλιά δόξα των Ροσονέρι και νυν σύμβουλος στρατηγικής και ανάπτυξης ποδοσφαίρου της αντιπάλου του Ολυμπιακού, εκπροσώπησε τον σύλλογο του Μιλάνο στην κλήρωση του Μονακό και τόνισε ότι η UEFA έχει ανάγκη την ιταλική ομάδα, η οποία έχει αλλάξει η ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο πήχης στη διοργάνωση έχει ανέβει πάρα πολύ και επισήμανε ότι οι ιταλικές ομάδες παίρνουν πλέον σοβαρά το θεσμό του Europa League.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι ωραίο να εκπροσωπώ για πρώτη φορά την Μίλαν σε ευρωπαϊκή κλήρωση. Θα έλεγα ότι είμαι χαρούμενος με την κλήρωση. Έχουμε την Μπέτις που θα μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα και μετά έχουμε τον Ολυμπιακό και μια ομάδα από το Λουξεμβούργο που ήρθε από το πουθενά. Είναι ένα γκρουπ που είναι στις δυνατότητές μας να περάσουμε. Και θέλουμε να πάμε μακριά φέτος.

Η UEFA χρειάζεται την Μίλαν να φτάσει μακριά γιατί από εμπορικής πλευράς, αλλά και γιατί έχει αλλάξει η ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και χρειάζονται ομάδες σαν τη δική μας. Οι Ιταλικές ομάδες παίρνουν σοβαρά τον θεσμό. Πολύ πιο σοβαρά απ’ ότι πριν 3-4 χρόνια γιατί έχει ανέβει ο πήχης και στο Europa».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ