Νίκολιτς : «Είμαι ενήμερος για τον ΠΑΟΚ»

Νίκολιτς : «Είμαι ενήμερος για τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Βίντι Μάρκο Νίκολιτς μίλησαν για την κλήρωση των ομίλων του Europa League, ενώ δήλωσε πως είναι ενήμερος για τα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος προπονητής της Βίντι Μάρκο Νίκολιτς με δηλώσεις του αναφέρθηκε στους φίλους που έχει στη Θεσσαλονίκη. «Έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και ξέρω αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Την Τσέλσι όλοι τη γνωρίζουν φυσικά. Σχετικά με την Μπάτε, έχω δει μερικά παιχνίδια της τα προηγούμενα χρόνια. Φυσικά και δε θα είναι εύκολο για εμάς, αλλά είμαι πεπεισμένος πώς και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια μας το γήπεδο θα είναι γεμάτο και αυτό θα μας δώσει κουράγιο για να πάρουμε καλά αποτελέσματα στον όμιλο».

Κόβατς: «Είμαι περήφανος που θα συναντήσω ανθρώπους του ΠΑΟΚ»
Δηλώσεις για την κλήρωση έκανε και ο τεχνικός διευθυντής της Βίντι, Ζόλταν Κόβατς ο οποίος θυμήθηκε το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ
«Η Τσέλσι είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στον όμιλο, ωστόσο και ο ΠΑΟΚ και η Μπάτε Μπορίσοφ είναι δύο δυνατές ομάδες. Θα παλέψουμε για να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Φυσικά και είμαι χαρούμενος που στον όμιλο της Βίντι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, γιατί έχω παίξει στη Θεσσαλονίκη και είμαι περήφανος που θα τους συναντήσω ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ