«Οι τρελοί οπαδοί του ΠΑΟΚ και το περίφημο γήπεδο της Τούμπας»

«Οι τρελοί οπαδοί του ΠΑΟΚ και το περίφημο γήπεδο της Τούμπας»

Ο προπονητής της Μπάτε Μπορίσοφ Αλεκσέι Μπάχα στο άκουσμα του ονόματος του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως του ήρθε στο μυαλό το γήπεδο της Τούμπας και οι φίλαθλοι του.

Δηλώσεις για την κλήρωση των ομίλων του Europa League έκανε ο προπονητής της Μπάτε Μπορίσοφ, Αλεκσέι Μπάχα, ο οποίος είπε τα εξής: «Δεν είχα κάποιες ιδιαίτερες προτιμήσεις. Το μόνο που πράγμα που ήθελα, ήταν να ζήσω νέες εμπειρίες και να μην παίξουμε με τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε πριν.

Υπό αυτή την οπτική είμαι ικανοποιημένος, θα είναι αγώνες με ενδιαφέρον. Είμαι χαρούμενος που η Μπάτε φέρνει στη Λευκορωσία μεγάλες ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Πέρσι ήταν η Άρσεναλ, τώρα η Τσέλσι.

Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα του Λονδίνου είναι το απόλυτο φαβορί του γκρουπ. Ένας μεγάλος προπονητής, ένα εντυπωσιακό ρόστερ που μπορεί να προσφέρει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές. Στο άκουσμα του ΠΑΟΚ, μου έρχονται στο μυαλό κατευθείαν οι τρελοί οπαδοί του και το περίφημο γήπεδο της Τούμπας.

Η ουγγρική ομάδα είναι επίσης δύσκολη καθώς ξεπέρασε στο Champions League τα εμπόδια της Λουντογκόρετς και της Μάλμε. Θα παλέψουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Η ζωή θα δείξει αν θα τα καταφέρουμε. Θέλω να βάζω έναν υψηλό στόχο…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ