Γιούχαζ : «Ο ΠΑΟΚ πιο ισχυρός από την ΑΕΚ»!

Γιούχαζ : «Ο ΠΑΟΚ πιο ισχυρός από την ΑΕΚ»!

Ο αρχηγός της Βίντι, Ρόλαντ Γιούχαζ, μιλώντας σε ουγγρική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως ο Δικέφαλος είναι πιο ισχυρός από την ΑΕΚ.

Στην ιστοσελίδα nemzetisport.hu παραχώρησε συνέντευξη ο Ρόλαντ Γιούχαζ με αφορμή το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και για το αυριανό ντέρμπι της Βίντι με την Φερεντσβάρος για το πρωτάθλημα Ουγγαρίας.

Ο 35χρονος αρχηγός της Βίντι, αρχικά ανέφερε: «Η Τσέλσι ξεχωρίζει στο γκρουπ για αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Για την δεύτερη θέση όμως αναμένεται να γίνει μια σκληρή μάχη, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο ισχυρός από την ΑΕΚ, ενώ και η ΜΠΑΤΕ είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη» και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με βάση την δουλειά που κάναμε τους δυο τελευταίους μήνες, έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, συνεχίζουμε και κοιτάζουμε μπροστά».

Όσον αφορά για το αυριανό ντέρμπι με την Φερεντσβάρος στην «Γκρουπάμα Αρένα», ο Γιούχαζ τόνισε: «Είμαστε οι πρωταθλητές και στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε πέρσι. Θέλουμε την νίκη στο ντέρμπι για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ